top of page
plaatsing dakgoot Joe On The Roof
Joe on the Roof

Uw specialist in dakgoten

Joe on the Roof

Goede afwatering verzekerd

Een correct geplaatste dakgoot garandeert de goede afwatering van regenwater vanaf uw dak naar uw regenwaterput of riolering.

 

Neem contact met ons op voor de perfecte waterdichtheid van uw dak.

Alle soorten dakgoten

Een dakgoot moet oerdegelijk zijn, want het trotseert de meest gure en afwisselende weersomstandigheden. Een dakgoot die stukgaat, kan u dan ook de nodige problemen en schade bezorgen door vocht- en waterinsijpeling. U kunt deze problemen vermijden door uw dakgoten te laten plaatsen door een vakman zoals Joe on the roof. Met 14 jaar dakervaring op de teller hebt u bij Joe on the roof de keuze tussen kwaliteitsdakgoten in zink of kunststof. Rond of vierkant: wij plaatsen uw dakgoten volgens de regels van de kunst en verzekeren daarbij een perfecte afwatering. Wij zorgen voor een goede uitkleding van uw dakgoten en een perfecte aansluiting met regenwaterpijpen naar de daartoe bestemde afvoer.

werking
Joe on the Roof

Zink, hout en kunststof

Bij dakspecialist Joe on the roof plaatsen wij dakgoten in zink, maar u kunt bij ons ook terecht voor de plaatsing en aansluiting van dakgoten in hout en kunststof.

 

Welk materiaal u ook kiest, u kunt altijd vertrouwen op de deskundige vakkennis van dakaannemer Joe on the roof uit Ledeberg.

herstelling dakgoten
Joe on the Roof

Herstellingen van dakgoten

Bent u op zoek naar een professionele hersteller van dakgoten en afvoerpijpen?

 

Dan zijn wij u partner bij uitstek. Wacht zeker niet te lang om uw dakgoten deskundig te laten herstellen. Zo vermijdt u dat regenwater grote schade aanricht aan de muren en het binnenwerk van uw woning.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Joe on the roof u biedt voor de plaatsing en herstelling van uw dakgoten en afvoerpijpen?

 

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd?

bottom of page