top of page
platte daken met EPDM en roofing
Joe on the Roof

Uw aannemer voor platte daken met EPDM en roofing

Joe on the Roof

Ook groendaken in Gent en omstreken

Bij de plaatsing van platte daken is waterdichtheid uiteraard voorwaarde nummer 1. Dat weten wij bij Joe on the roof maar al te goed. Dankzij 14 jaar ervaring is waterdichtheid voor ons een evidentie. Wij leggen daken met EPDM en roofing. Het verschil tussen beide materialen is dat EPDM langer meegaat: het staat garant voor een waterdichte en oerdegelijke afwerking van uw plat dak. Maar EPDM is wel duurder. Daartegenover staat dat de kwaliteit van roofing er de laatste jaren sterk op vooruitgegaan is. Wij kennen de finesses van beide materialen tot in de kleinste details en leveren een plat dak af dat beantwoordt aan de strengste regels. Stel ons dus gerust al uw vragen en ontvang een gericht antwoord en professioneel advies.

resitrix
Firestone EPDM
werking
Joe on the Roof

Plaatsing van koepels en Velux-dakramen

Bent u op zoek naar een ervaren specialist in de plaatsing van koepels en Velux-dakramen? Behalve voor platte daken kunt u bij Joe on the roof ook terecht voor deze zaken.

 

Hebt u een specifieke vraag over uw verbouwproject?

 

Neem dan gerust contact op met dakspecialist Joe on the roof voor gericht advies en plaatsing volgens de regels van de kunst.

RANDEN EPDM KOEPEL
Joe on the Roof

Ook voor groendaken

Een groendak is een duurzame vorm van dakbedekking die alsmaar populairder wordt. Met een groendak kiest u voor een milieuvriendelijke, waterafvoervertragende dakoplossing die bovendien uw buurt en stad omtovert in een prachtig groen kleedje.

 

Wij zijn de ideale partner voor de plaatsing van een groendak bij u thuis. Wilt u een steentje bijdragen aan de verduurzaming van uw gemeente of stad? Neem dan snel contact op met dakaannemer Joe on the roof in Ledeberg.

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden die Joe on the roof u biedt voor de plaatsing van platte daken, koepels, Velux-dakramen of groendaken?

 

Neem dan gerust contact op voor meer informatie over uw verbouwproject.

Geïnteresseerd?

bottom of page