top of page
vernieuwing gevel
Joe on the Roof

Dakspecialist, maar ook expert in andere verbouwingswerken

Joe on the Roof

Gyproc-, tegel- en metselwerken

Een woning omtoveren tot een gezellige plek vraagt heel wat inspanningen en de juiste vakmensen.

 

Bij Joe on the roof zijn wij polyvalent. Want behalve dakwerken nemen wij ook allerlei andere renovatiewerkzaamheden voor onze rekening. Wij zijn uw vakman voor Gyproc- en vloerwerken, maar ook tegelwerken en pleisterwerken behoren tot ons uitgebreid dienstenpakket.

Uw ervaren renovatiespecialist

Joe on the roof is een aannemersbedrijf dat allerminst aan zijn proefstuk toe is. Al 14 jaar voeren wij de meest uiteenlopende bouw- en renovatiewerken uit. Wij zijn vooral actief in de ruime omgeving rond Gent. De afgelopen jaren bouwen wij een ijzersterke reputatie op als dakspecialist én als expert in vele verschillende verbouwingswerken.

 

Zo komen wij met plezier van het dak af om ook de isolatiewerken in uw woning te realiseren. Nood aan een expert in vloerwerken en betegelingswerken? Neem dan snel contact op met ons bedrijf. Ook andere afwerkingswerken zoals schilderwerken, ingebouwde kasten en plaatsing van allerhande vloeren zijn taken die u met een gerust hart kunt toevertrouwen aan de stielmannen van Joe on the roof.

werking
Joe on the Roof

Stel al uw vragen

Bent u op zoek naar een specialist in dak- en verbouwingswerken?

 

Dan is Joe on the roof de aannemer die uw project in goede banen leidt. Met respect voor uw budget nemen wij de verbouwingswerkzaamheden op een correcte en eerlijke manier voor onze rekening. Daarbij zien wij erop toe dat er geen overbodige kosten worden gemaakt en staan wij garant voor een feilloze uitvoering van alle verbouwingen die u ons toevertrouwt. Van Gyproc-werken en betegeling tot isolatie, metselwerken en stukadoorwerkzaamheden zoals de bepleistering van uw binnenmuren; aannemer Joe on the roof is de professional die u naast dakwerken ook vakkundig verder helpt met de meest uiteenlopende renovatiewerkzaamheden.

verbouwingen

Bent u benieuwd naar de verbouwingswerkzaamheden die Joe on the roof voor u snel, efficiënt en professioneel uitvoert? 

 

Neem dan snel contact met hem op voor meer informatie.

Interesse?

bottom of page